Updates


15 november 2017 VIDEO LAUNCH GEK VAN GELUK

Vandaag is de video launch van Nick & Simon’s nummer 'Gek Van Geluk' afkomstig van hun nieuwste album 'Aangenaam'. Het nummer is de soundtrack van de nieuwe Johan Nijenhuis film met Plien van Bennekom en Carly Wijs. Gek van Geluk is daarnaast niet alleen de titelsong, maar komt ook in de film zelf voor als belangrijk onderdeel van het verhaal. Omwille van de opnames en het script hadden Nick en Simon maar beperkt de tijd om het nummer te schrijven, zo wisten zij Gek Van Geluk uiteindelijk binnen slechts één dag te schrijven. De video volgt na de release van hun album Aangenaam afgelopen 22 september. 

 De film Gek Van Geluk  gaat op 27 november in première in Pathé Tuschinski en is vanaf 7 december landelijk te zien in de Nederlandse bioscopen. In de film kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de waarheid. Plien en Carly zingen uiteindelijk ook nog een stukje van Gek Van Geluk in de film.

Nick & Simon zijn inmiddels ook volop aan de bak met hun uitgebreide theatertour 'Aangenaam' langs 59 theaters in Nederland (en één in Vlaanderen) die op 11 oktober van start ging. Kaarten voor de aankomende shows zijn te koop via NTK.nl

Gerelateerd nieuws