Updates


05 maart 2021 THE STREAMERS

Een collectief van ten minste veertien Nederlandse artiesten slaat de handen ineen en vormt vanaf vandaag een nieuwe band; The Streamers. Dat maken de bandleden vandaag gezamenlijk bekend. De grootste band ooit in Nederland, samengesteld door manager Frank Lammers, zal in elk geval bestaan uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Nick & Simon, VanVelzen, Suzan & Freek, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Maan, Snelle, en Diggy Dex. Op zaterdag 20 maart zullen The Streamers voor het eerst samen optreden via een gratis livestream vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het initiatief komt van de artiesten zelf. ING, hoofdsponsor van Carré, is de trotse partner van The Streamers. Het doel is Nederland te trakteren op een gezellige zaterdagavond. Er zullen later nog enkele gastartiesten aan het programma worden toegevoegd.

De livestream is voor iedereen gratis toegankelijk, maar we waarderen een kleine bijdrage in de fooienpot. Als kijkers willen, kunnen zij een bedrag naar keuze achterlaten en daarmee de deelnemende artiesten en makers van de livestream bedanken voor het mogelijk maken van dit concert. Aanstaande maandag 8 maart om 21:00 uur zullen de bandleden van The Streamers voor het eerst samen komen om via Clubhouse om in gesprek te gaan met hun fans.

Guus Meeuwis, die samen met Kraantje Pappie bandleider van The Streamers is: “De aanleiding was simpel en historisch tegelijk. We vinden het leuk om met elkaar muziek te maken en we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het idee was daarom snel geboren, we beginnen samen een band. De enige en grootste gelegenheidsband van Nederland. Een band die nooit zal spelen voor publiek, maar die wel op tour gaat! Een band met vrienden die maar een ding wil en dat is mensen blij maken. Een band die vooruit kijkt in plaats van achterom. Een band die verrast en verbaast”.

Kraantje Pappie vult aan: “Kijkers kunnen over twee weken een meer dan twee uur durende show tegemoet zien waarin we vooral veel gezelligheid naar de woonkamers zullen brengen. We gaan voor dansende mensen op de bank, mini polonaises en trillende ramen van het meezingen. Er is een prachtig decor ontwikkeld voor de band waarin iedereen veilig kan optreden. De voorbereidingen zijn al in volle gang, we hebben echt ontzettend veel zin om weer een avondje lol met elkaar te gaan maken”.

ING is blij dat zij kan bijdragen aan mooie culturele initiatieven zoals dit online concert. Juist nu iedereen veel thuis is, bieden we Nederland graag samen met The Streamers en Carré een vrolijke noot.

Bemachtig snel jouw gratis ticket!

De livestream start op zaterdagavond 20 maart om 20.30 uur. Vanaf 19.30 uur gaan de virtuele deuren open voor de inloop. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl.

Gerelateerd nieuws