Updates


07 februari 2022 Nick & Simon-Tientje

Wij vinden het nog steeds onwerkelijk, maar na Elvis zijn wij de eerste artiesten met een eigen biljet! Beter gezegd ‘EEN TIENTJE’. Wij kregen het eervolle verzoek van het Koninklijke Joh. Enschede. Deze legendarische drukkerij van echte bankbiljetten, benaderde ons naar aanleiding van ons tiende nummer één album. Het biljet is gekoppeld aan een bijzondere app waardoor wij onder andere met Augmented Reality video’s bij jou in de huiskamer komen optreden. De app biedt nog veel meer gave extra’s! 

Wij waren al snel erover uit dat hier een goed doel aan gekoppeld moest worden. Een van de pioniers uit ons team heeft dagelijks te maken met epilepsie doordat zijn zoon aan deze vreselijke aandoening lijdt. Hierdoor was de keuze snel gemaakt. Voor zijn zoon Hendrikje en alle andere mensen waarbij epilepsie hun leven verstoort, gaan wij met EpilepsieNL samen in de aanval! De gehele opbrengst van dit tientje doneren wij aan dit mooie doel voor onderzoek naar medicijnen en behandelingen.

Het Nick & Simon-tientje biedt dus niet alleen toegang tot een bijzondere app met optredens in Augmented Reality, maar door de aankoop ervan steun je ook EpilepsieNL. Ga nu snel naar: nickensimontientje.nl 

Nick & Simon 

Gerelateerd nieuws