Updates


14 maart 2018 DE DAG EN DE NACHT | NIEUW SINGLE

De nieuwe single “De Dag En De Nacht” van Nederlands populairste popduo Nick & Simon is in release gegaan. Het aanstekelijke uptempo nummer is afkomstig van hun laatstverschenen album “Aangenaam” en werd geproduceerd door Gordon Groothedde. Ter ere van de release van de single namen de mannen een digitale E.P. op waarop naast “De Dag En De Nacht” ook een viertal covers te vinden zijn die zij afwisselend spelen tijdens hun huidige theatertournee. 

 

De Aangenaam-tournee doet zo’n 60 theaters aan en tijdens een onderdeel van de avondvullende shows kan het publiek kiezen tussen een Nederlandstalige of Engelstalige cover uit een koffer. Die liedjes zijn “Naast Jou” van Boudewijn de Groot, “De Stad Amsterdam” van Jacques Brel hier ook bekend door de versie van Acda en de Munnik. Vanuit de Engelse koffer zijn dat “Can’t Stop The Feeling” van Justin Timberlake en “Shape Of You” van Ed Sheeran.

 

Beluister de E.P. van 'De Dag En De Nacht' hier op Spotify! 

 

Nick & Simon namen deze nummers tijdens een soundcheck speciaal op voor wie de show al heeft gezien en wil nagenieten, of binnenkort gaat en voorpret wil hebben! Het overgrote deel van de theaters is inmiddels uitverkocht, er zijn er nog beperkt kaartjes voor bijvoorbeeld Carré in Amsterdam en World Forum Theatre in Den Haag beschikbaar. De snelle beslissers vinden de laatste kaarten via www.ntk.nl

Gerelateerd nieuws